#amstelveenbeweegt

Wij staan voor je klaar

Heb je onze hulp nodig? Neem gerust contact met ons op of stuur een bericht in de chat.

#amstelveenbeweegt

Erik Beertsen

Buurtsportcoach Jeugd

Hoi! Ik ben Erik Beertsen en ben in het verleden 7 jaar werkzaam geweest als gymdocent op verschillende basisscholen. Op dit moment werk ik al een aantal jaren bij AmstelveenSport. Ik zet mij in voor de jeugd in heel Amstelveen. Normaliter ben ik dagelijks zelf op stap met de Beweegbus, zowel in de wijk als op verschillende basisscholen. Naast het geven van bewegingsactiviteiten houdt ik mij ook bezig met de MQscan. Op dit moment, in tijden van de corona crisis, ligt de focus vooral op kinderen online in beweging houden. 

#amstelveenbeweegt

Krista Mol

Buurtsportcoach Jeugd

Hallo, ik ben Krista Mol en ben 27 jaar jong. Nadat ik de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb afgerond, ben begonnen met werken in Amstelveen. De combinatie van het lesgeven op een basisschool en buurtsportcoach zijn bij AmstelveenSport, geeft mij al vijf jaar lang heel veel plezier. Ik kan hierdoor goed zien wat basisscholen nodig hebben en de sport- en beweegactiviteiten hierop aanpassen. De activiteiten die ik doe zijn gericht op de jeugd (kinderen van 0-18 jaar). Ik hou mij o.a. bezig met verschillende scholentoernooien en projecten tijdens en na schooltijd, waarbij het vooral gaat om plezier in bewegen en de motoriek verbeteren.

#amstelveenbeweegt

Saskia van der Meer

Buurtsportcoach Volwassenen

Ik ben 62 jaar en woon al mijn leven lang in Amstelveen (momenteel in Westwijk). Ik heb 3 kinderen, die inmiddels volwassen en de deur uit zijn. In mijn vrije tijd geef ik training aan 12-14 jarige kids bij atletiekvereniging Startbaan en begeleid een wandelgroep op donderdagavond. Ikzelf ben ook zeker een beweger: (lange afstand) wandelen, fietsen,hardlopen, schaatsen….Ik probeer het plezier dat ikzelf daaraan beleef, over te dragen aan Amstelveners.

Ik ben het meest te zien in Bankras-Kostverloren, Elsrijk en Groenelaan.
In mijn werk richt ik mij met name op volwassenen en senioren, denk aan activiteiten als wandelgroepen of fietslessen. Naast het vergroten van fitheid wil ik deelnemers ook vooral plezier en zelfvertrouwen bieden. Samen in een groep bewegen levert zoveel meer op aan sociale contacten!

Wij buurtsportcoaches hebben een supermooie taak om zoveel mogelijk Amstelveners te bewegen om te gaan bewegen!

#amstelveenbeweegt

Iris Meertens

Buurtsportcoach Volwassenen

Ik ben Iris Meertens en ben sinds 2016 werkzaam bij AmstelveenSport. Na het afronden van de opleiding Sport, Management en Ondernemen ben ik hier aan de slag gegaan. Ik ben werkzaam als buurtsportcoach in Keizer Karelpark, Patrimonium en Waardhuizen en Middenhoven. Ik werk veel samen met de wijkcoaches van Participe en we kijken samen wat de vraag is van de inwoners en hoe wij daar op in kunnen spelen. Sinds eind 2018 ben ik ook Cognitieve Fitness trainer en geef ik ook veel trainingen Cognitieve Fitness. 
Mocht je vragen hebben bel of mail mij!

#amstelveenbeweegt

Mieke Regelink

Buurtsportcoach Volwassenen en MBvO docent

Beste mensen, ik ben Mieke Regelink (50) buurtsportcoach en MBvO docent. Samen bewegen is voor mij het toverwoord. Ik ben gek op allerlei beweeg activiteiten en zet me in voor veel doelgroepen. Gewoon doen is mijn motto. Wie weet komen we elkaar ergens tegen bij een van de AmstelveenSport activiteiten.

#amstelveenbeweegt

Ron Berteling

Talentcoach​

Hi allemaal! Samen met Berit begeleid ik jong talent met het vinden van evenwicht tussen school en sport. Ik vind het prachtig deze jongeren te kunnen ondersteunen. De passie en toewijding waarmee deze jonge mensen voor hun sport gaan is bewonderenswaardig. 
Tegenwoordig is excelleren in sport niet voldoende, je “komt er niet mee weg” als je alleen voor je sport gaat en dat weet een toptalent (‘veelbelovende sporter’) maar al te goed. Je zult dus ook moeten scoren op school en een diploma moeten halen, wil je zeker zijn van een mooie toekomst. Het is mooi dat het in Amstelveen mogelijk is om topsport te beoefenen en naar een “gewone” middelbare school te gaan. 

Topsporten, naar school gaan met je vrienden uit de buurt en wonen bij je ouders thuis, dat is wat wij mogelijk maken.