VIRTUELE VIERDAAGSE

Jaarlijks doen er veel kinderen en ouders mee met de Avond4Daagse. Helaas heeft het Corona-virus ertoe geleid dat veel van deze Avond4Daagsen zijn afgelast. Gelukkig nemen de maatregelen langzaam af en mogen wij na een tijd van veel binnen zitten weer meer naar buiten!

Om zoveel mogelijk kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes/ouders tóch gezellig samen te kunnen laten wandelen, is de Virtuele Vierdaagse als sportief en uitdagend alternatief bedacht.

Hoe werkt het? Het concept is eenvoudig: wandel samen met je ouders, vriendjes en vriendinnetjes op 4 dagen een afstand van 5 of 10 kilometer en verdien een mooie medaille! Om te voorkomen dat iedereen tegelijk loopt, mag je helemaal zelf bepalen waar én wanneer je loopt. Dat mag dus ook overdag zijn. Zorg er wel voor dat je let op de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, zodat iedereen veilig en gezond blijft. Om daar extra op te letten is er een week uitgetrokken voor de Virtuele Vierdaagse, namelijk van 1 tot en met 7 juni 2020.

Naast het wandelen zelf, komt er iedere wandeldag een virtuele challenge online om het meedoen nóg leuker te maken! Volg hiervoor de website of social media van de Virtuele Vierdaagse. Verder meet en controleer je zélf je wandeltocht. Je hoeft hiervoor niks op te sturen en na afloop van de week krijg je een medaille opgestuurd als beloning!

Meedoen kost 6 euro per persoon. Voor meer informatie en/of inschrijven: www.virtuelevierdaagse.nl

Jij doet toch ook mee?!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

VAKANTIESPORT

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en
wil je deze herfstvakantie lekker
actief bezig zijn? Kom en doe GRATIS mee!

COGNITIEVE FITNESS

In 2019 zijn wij succesvol gestart met de cursus Cognitieve Fitness en dat gaat in 2020 weer door! In september starten wij weer met een nieuwe cursus op dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur en op donderdagavond van 19.00-20.30 uur.